#
Studija slučaja

Pametan marketing za pametne usluge

  • Individualizacija komunikacijskog iskustva
  • Koncept i strategija proizvoda
  • Grafički dizajn
  • E-mail marketing
  • Korporativno komuniciranje
  • Pisanje članaka i reklamnih oglasa
Pametan marketing za pametne usluge
Da dobar marketing zlata vrijedi dokazuju naša kreativna i marketinška rješenja za Zagrebačku banku, jednu od najuspješnijih banaka u Hrvatskoj.

IziPay kampanja

IziPay

Kada je najveća banka u Hrvatskoj lansirala novu uslugu za mobilno plaćanje, IzyPay, definirana su dva važna cilja kampanje; kroz online i offline kanale potaknuti korisnike na aktivaciju i istaknuti brzinu i jednostavnost procesa uz ostale benefite.

Naizgled jednostavan zadatak pretvorio se u pravi izazov. Koja je prava fotografija s kojom će se naša mlađa ciljna skupina lako poistovjetiti, koja je poruka dovoljno zanimljiva da kod njih potakne aktivaciju te kako sve to spojiti da bude u skladu sa strogim standardima Zagrebačke banke.

Ipak, uz dobru analizu ciljne skupine pravo rješenje je došlo brže nego što smo očekivali, a s njim i željeni rezultati. Jer tko ne bi želio koristiti uslugu uz koju brže možete podijelite račun, nego selfie?
 
Zagrebačka banka lansirala je novu uslugu za mobilno plaćanje - IzyPay - a mi smo kroz online i offline kanale potaknuli korisnike na aktivaciju i istaknuli brzinu i jednostavnost procesa usluge.

Što smo postigli?

Korporativno komuniciranje

Kreativna i marketinška rješenja pri promociji novog proizvoda, aktivacija korisnika i stvaranje novih navika.

E-mail marketing

Pisanje copyja i izrada newslettera i upoznavanje klijenata banke s novim i postojećim uslugama i proizvodima.

Povežite se sa svojim kupcima
Kontaktirajte nas