#
Studija slučaja

Kvalitetna rješenja stvaraju najbolju energiju

  • Dugoročno planiranje i digitalni plan puta
  • Kreativan dizajn i izrada integriranih kampanja
  • Analiza industrije kroz konkurentno okruženje, trendove i misiju
  • Arhitektura i pozicioniranje robne marke
  • Online medijski zakup
  • Offline medijski zakup
Kvalitetna rješenja stvaraju najbolju energiju
Znamo kako od nepoznatog učiniti poznato. Usklađenom kreativnom i komunikacijskom strategijom tvrtka EVN zavladala je dalmatinskim tržištem.

EVN fotka

EVN

Stvaranjem komunikacijske platforme za međunarodnu tvrtku EVN,  koja na području Dalmacije gradi plinsku distributivnu mrežu, stvorili smo autentičnu i prepoznatljivu kampanju.

Cilj komunikacije je bio promovirati prednosti EVN prirodnog plina, izgraditi svijest o brendu i imidžu branda, privući nove kupce i podržati poslovnu prodaju na području Dalmacije (Zadar, Šibenik i Split). Specifičnom formom, informativnim, ali zabavnim tonom te simpatičnim likovima privukli smo pažnju široke i kompleksne ciljne skupine i uspješno prikazali pozitivne primjere koje je ciljna skupina poželjela slijediti.

Kroz cjelovitu kampanju, koja uključuje native formu tvc-a, komunikaciju temeljimo na lokalnim (Split) i relevantnim vrijednostima promovirajući dobra rješenja (prirodni plin) za prave životne probleme (bura). Kampanju širimo i na Zadar nadograđujući koncept testimoniala  zadovoljnih klijenata, ali sada idemo korak dalje – u kampanji koristimo stvarne ljude.

Što smo postigli?

Autentična i prepoznatljiva kampanja

B2B kreativna i komunikacijska platforma za promociju proizvoda na ciljanim tržištima.

Povežite se sa svojim kupcima
Kontaktirajte nas